Νέο Blog


Αποθηκεύστε αυτήν την διεύθυνση.

Από το φθινόπωρο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του ένα ολοκαίνουργιο blog για τα μη προβεβλημένα πολιτιστικά δρώμενα της Αθήνας και όχι μόνο.

Με αποκλειστικές παρουσιάσεις, συνεντεύξεις και πολλά άλλα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα στο τέλος της σελίδας.

Όπως ανέφερε αξιωματικός της αστυνομίας, η μαζική απαγωγή πραγματοποιήθηκε σε απόσταση 30 χιλιομέτρων από το στρατιωτικό Κολλέγιο Ραζμάκ Καντέτ, στο βόρειο Ουαζιριστάν.
Οι απαχθέντες εγκατέλειπαν την περιοχή της σχολής μετά από τηλεφώνημα άνδρα που θεωρήθηκε πολιτικός αξιωματούχος και τους προειδοποίησε να εξέλθουν. Στη συνέχεια, μεγάλη ομάδα μαχητών εξανάγκασε περίπου 30 οχήματα που μετέφεραν τους σπουδαστές να σταματήσουν και τους οδήγησαν σε άλλη κατεύθυνση.
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Μ. Σαρντάρ, δήλωσε ότι περίπου δεκαεπτά άτομα κατάφεραν να διαφύγουν και να αναφέρουν το συμβάν στους αστυνομικούς.
Το περιστατικό σημειώθηκε ενώ ο στρατός του Πακιστάν συνεχίζει την επίθεση κατά των Ταλιμπάν στην κοιλάδα Σουάτ. Το Βόρειο Ουαζιρισιτάν θεωρείται σημαντικό προπύργιο των Ταλιμπάν.
Ο Μίρα Μοχάμεντ Τζιχάντι, σύμβουλος του πρωθυπουργού για την περιοχή των φυλών, δήλωσε ότι καταβάλλονται προσπάθειες για την απελευθέρωση των απαχθέντων. Από την πλευρά του, ο στρατηγός Αθάρ Αμπάς δήλωσε ότι 80 άτομα, μεταξύ των οποίων και 71 σπουδαστές, απελευθερώθηκαν από τον στρατό στην περιοχή Γκοριάμ.
ASSOCIATED PRESS, REUTERS
Επιστροφή

Επικοινωνήστε μαζί μας