Νέο Blog


Αποθηκεύστε αυτήν την διεύθυνση.

Από το φθινόπωρο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του ένα ολοκαίνουργιο blog για τα μη προβεβλημένα πολιτιστικά δρώμενα της Αθήνας και όχι μόνο.

Με αποκλειστικές παρουσιάσεις, συνεντεύξεις και πολλά άλλα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα στο τέλος της σελίδας.

Με βάση ωστόσο τα δημοσιεύματα των εφημερίδων Dong-a Ilbo και JoongAng Ilbo, η Βόρεια Κορέα πρόκειται να εκτοξεύσει τον πύραυλο έως τις 16 Ιουνίου. Ο πύραυλος πιστεύεται ότι αποτελεί μια παραλλαγή του Taepodong-2, ο οποίος εκτοξεύθηκε στις 5 Απριλίου, και έχει βεληνεκές 6.500 χιλιομέτρων.
Το νοτιο-κορεατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Yonhap μετέδωσε πως ο πύραυλος μεταφέρεται στην βάση εκτόξευσης Dongchang-ni, σε απόσταση περίπου 65 χιλιομέτρων από τα κινεζικά σύνορα.
Εν τω μεταξύ, οι ΗΠΑ εργάζονται από κοινού με τους συμμάχους τους για να στείλουν «ισχυρό, ενωτικό» μήνυμα προς τη Βόρεια Κορέα ότι οι «εχθρικές» της ενέργειες θα έχουν συνέπειες, δήλωσε χθες το Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Εκπρόσωπος του τελευταίου ανέφερε ότι η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον, συνομίλησε χθες με τους ομολόγους της Ρωσίας και της Κίνας, καθώς το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ συζητά για ένα σκληρό ψήφισμα που θα καταδικάζει τις πρόσφατες εκτοξεύσεις πυραύλων και την πυρηνική δοκιμή της Πιονγιάνγκ.
Ανώτατοι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι κατά τις συνομιλίες για το ψήφισμα θα τεθούν στο τραπέζι επιλογές όπως οι απαγορεύσεις ταξιδίων και χορήγησης βίζας σε ορισμένα μέλη του καθεστώτος, καθώς και η επιβολή αυστηρότερων εμπορικών και οικονομικών κυρώσεων, που πιθανόν θα περιλαμβάνουν εμπάργκο όπλων, προκειμένου να αποτραπεί η εμπλοκή της Πιονγιάνγκ σε επικερδείς συμφωνίες πώλησης οπλικών συστημάτων.
BBC,CNN
Επιστροφή

Επικοινωνήστε μαζί μας